Prireditev “Pozdrav jeseni” je za nami

Tudi letošnjo prireditev “Pozdrav jeseni”, smo v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Posavje in vsemi nastopajočimi uspešno pospravili pod streho. Prireditev je namenjena skupnemu druženju krajanov in je v sklopu celoletnega programa Čaj ob petih . Prireditev je zaznamovala predvsem izjemno vsebinsko kvaliteten izbor programa in posameznih točk nastopajočih ter velika obiskanost krajanov, ki je bila visoko nad pričakovanji.

Osrednja tema in rdeča nit je bila se razume predvsem jesen, ki jo je s svojimi točkami na edinstven način izrazila večina nastopajočih. Dodobra smo se lahko razvedrili ob veselih ritmih, ko je na odru nastopila plesna skupina učenk osnovne šole Danile Kumar. Na še ne tako zelo časovno odmaknjeno poletje, pa so nam vsaj za kratek čas obudile skomine in spomine pevke ženskega pevske skupine Medenke, ki so nas s svojimi pesmimi popeljale na bližnjo Dalmacijo.

Nasmeh na obraze pa nam je tako kot vedno priklical vedno dobre volje in velikim Slovencem poznani naš izjemni sosed gospod Slavko Krušnik (zbiratelj in pripovedovalec šal), ki kot za šalo iz rokava vedno potegne nekaj dobrih šal.

K skupinskemu petju pa nas je pritegnila glasbena skupina Kolovrat (skupina sodi pod okrilje našega društva), ki je z venčkom domačih melodij popestrila vzdušje v dvorani. Škoda le, da dvorana, ki je pokala po vseh šivih, ni dopuščala, da bi se lahko tudi zavrteli ob melodijah.

Po končanem programskem delu prireditve, pa smo se tako kot vedno, za slabo urico zadržali v preddverju, kjer smo ob sladko slanih dobrotah in kozarčku pijače poklepetali s svojimi sosedi, znanci in prijatelji ter seveda nastopajočimi.

Ob tej priliki bi se ponovno zahvalili vsem, ki ste s svojim kakovostnim nastopom prispevali k uspešni prireditvi ter seveda krajanom, ki so si vzeli čas za skupno druženje z nami. Pripravili smo tudi uradno zahvalo, ki si jo lahko pogledate na naslednji povezavi – Zahvala za sodelovanje .

Posebej pa bi se radi zahvalili tudi našima dvema povezovalcema programa, ki sta v stilu “gala prireditve” izjemno dobro in kakovostno opravila svojo nalogo.

Nekaj foto utrinkov pa v spodnji galeriji.

Advertisements