Obvestilo o novi spletni strani


Spoštovani,

v društvu želimo slediti infomracijskim posodobitvam in napredkom ter predvsem na ta način postati še bolj prijazni do vseh naših članov, uporabnikov in naključnih obiskovalcev ter pri tem ciljati na pridobivanje novih članov društva in prostovoljcev.

V ta namen smo postavili novo spletno stran, ki v danih trenutkih več kot upravičuje naša pričakovanja in zadošča našim potrebam. Aktivirali pa smo tudi sistem prijav na e-novice in obvestila. Prijavni obrazec najdete na vstopni strani naše nove spletne strani ali pa kliknite tukaj.

Primer prejetega e-obvestila v vaš e-poštni nabiralnik lahko pogledate na povezavi tukaj.

Istočasno vabimo tudi vse, ki ste zainteresirani za udejstvovanje naših dogodkov in dejavnosti, opis katerih najdete na spletni strani ter vabimo nove člane in prostovoljce v naše vrste, da se nam pridružijo in dodajo novo vrednost za vse trenutne in nove uporabnike, ki si želijo koristiti naše brezplačne storitve (pomoč v gospodinjstvu, paket z živili ….). Spletni obrazec za vaše predloge in želje najdete tukaj.

POSEBNO OBVESTILO

Vse zainteresirane za počitniško varstvo žal obveščamo, da zaradi zapolnjenih kapacitet ne sprejemamo novih otrok v varstvo. Umaknili smo tudi prijavni obrazec. Hvala za razumevanje.

 

Advertisements