Program Živeti zdravo in srečno


Za vas smo pripravili celovit program »Živimo zdravo in srečno«, ki vključuje dejavnosti, ki vodijo v smeri, kot lahko razberemo že iz samega naslova programa, t. j. doseči stopnjo v našem življenju, ko lahko ugotovimo, da smo zdravi in srečni. Torej gre zadejavnosti, ki na ljudi delujejo blagodejno in prinesejo boljšo kvaliteto bivanja v okolju in življenja na splošno ter končno najpomembneje, vodijo nas do pozitivnih sprememb s ciljem doseči notranje zadovoljstvo in osebno srečo.

V programu bodo stalno delovali naši člani prostovoljci, ki že vrsto let delujejo v društvu, kot članica prostovoljka društva se nam je pridružila tudi medicinska sestra, ki bo med drugim izvajala brezplačne meritvekrvnega pritiska. K sodelovanju pa bomo glede na posamezna področja povabilirazlične strokovnjake glede na obravnavano področje, zdravnike …

Vabljeni, da se nam pridružite pri izvajanju ene ali več dejavnosti, ki jih večinoma izvajamo na tedenskih druženjih »Čaj ob petih« , na katerih so vedno prisotni naši člani prostovoljci. Dobivamo se vsak četrtek od 16.00 do 19.00 ure, v kletnih prostorih Četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30.

NOVO!
V okviru teh dejavnosti z mesecem decembrom – 11.12.2014 uvajamo tudi novost in sicer »Brezplačno merjenje krvnega pritiska«. Meritve se bodo v prihodnje izvajale vsak prvi četrtek v mesecu med 17.00 in 18.30 uro, kletni prostori Četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30 (pod lekarno)..

Vsem, ki bodo vplačali letno članarino, ki za leto 2014znaša 18,00 €, pa bomo nudili dodatne ugodnosti v obliki storitev (poglobljenaobravnava posameznih tem na področju zdravja, osebnega razvoja) ali popusta primorebitnih plačljivih dejavnostih (kot npr. vodene vadbe joge, meditacije,osebna svetovanja …).

Več o programu pa lahko preberete na naši prenovljeni spletni strani – klik tukaj.

Advertisements