Tečaj risanja-Barvaj in ustvarjaj


Čas dogodka: Vsak četrtek med 17.00 in 19.00 uro – Začnemo 12. februarja

Se želite naučiti ali izpopolniti tehnike risarskega izražanja? Potem je tečaj »Barvaj in ustvarjaj« idealen za vas. Pridružite se nam ob četrtkih med 17.00 in 19.00 uro v kletnih prostorih Četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30 (pod Lekarno) v Ljubljani.

V društvu smo se odločili, da v okviru tedenskega druženja Čaj ob petih ponudimo tudi možnost učenja in pridobivanja dodatnega znanja na področju risarskega izražanja z različnimi tehnikami risanja in barvanja. Z vami bo naša soseda s ploščadi gospa Ivica Petkovšek, ki vas bo na prijazen in enostaven način vodila in naučila različnih osnovnih tehnik risanja in barvanja.

Več o gospe Ivici si lahko pogledate na njenem FB profilu, za podrobnosti pa morate biti prijavljeni na FB – klik tukaj

Vabljeni vsi, ki vas veseli umetniško ustvarjanje, izdelke pa bomo na željo posameznikov predstavili na različnih razstavah.

V nadaljevanju tečaja se bomo naučili različnih tehnik ustvarjanja z akrilnimi barvami ter drugimi, kot je npr. oglje, pastel barve ipd.

Vse podrobnosti se bomo dogovorili na našem prvem srečanju v ČETRTEK 12. februarja 2015 ob 17.00 uri – kletni prostori Četrtne skupnosti Posavje na Bratovševi ploščadi 30, v Ljubljani.

S seboj prinesite svinčnik, risalni list in zlasti dobro voljo ter željo po izražanju risarskih veščin.

Vabljen vsakdo, ki ga veseli tovrstno umetniško izražanje

Naučimo se tehnik umetniškega risanja in barvanja
Advertisements