Vabljeni na tedenske aktivnosti


Spoštovani!

Želimo vas spomniti in izpostaviti programe in aktivnosti v tem tednu, ki jih naše društvo organizira in izvaja v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Posavje v kletnih prostorih ČS Posavje, Bratovševa ploščad 30.

Posebej želimo spomniti, da ta četrtek ne bomo imeli Tematske delavnice zaradi obveznosti izvajalca. To soboto dne 18.3.2017 ob 10:00 uri pa začnemo z novim sklopom tematskih delavnic “Matrica življenjske energije – Ozavestimo in aktivirajmo energijske centre”, ki jih bomo izvajali ob sobotah dopoldan.

ČETRTEK

*         ČAJ OB PETIH – 16.3.2017 med 16:00 in 19:00 uro, kletni Kabinet 2, Bratovševa ploščad 30
–         Kaj počnemo: druženje, igranje šaha, karte Tarok, človek ne jezi se, kreativno izražanje in ustvarjanje, risanje in barvanje mandal (pobarvanke),…

*         TEČAJ RISANJA – 16.3.2017 med 17:00 in 19:00 uro, kletni Kabinet 1, Bratovševa ploščad 30
–         Učenje tehnik risanja in razvijanje risarskega izražanja.

SOBOTA

*         DELAVNICA: “Matrica življenjske energije – Ozavestimo in aktivirajmo čakre” – 18.3.2017 ob 10:00 uri, kletni kabinet, Bratovševa ploščad 30

Namen delavnic
Delavnice vodi Iztok Kosenburger, Reiki mojster in učitelj. Na delavnicah se boste naučili izvajati vaje, s katerimi lahko razvijate sposobnost iskanja vzrokov za čustvene travme in energijske blokade ter kako jih preobraziti in izpustiti.

S čiščenjem in aktiviranjem čaker oz. t. i. energijskih centrov se ponovno vzpostavi pretok življenjske energije in ravnovesje v telesu. Posledično se izboljša naše počutje, vitalnost in zdravje.

Kaj bomo počeli to soboto:
–         Vaja za uglasitev z energijami delavnice in vaja za povečanje energije;
–         Vaja “Aktiviranje Notranjega svetlobnega stebra”, s katero bomo poiskali morebitne energijske blokade;
–         Aktiviranje in razvijanje senzibilnosti dlanskih čaker ter energijsko čiščenje čaker s svetlobno kroglo;
–         Vprašanja;
–         Možnost individualne obravnave.

Veselimo se druženja in sodelovanja z vami.

Advertisements